styling

Interieurstyling, fotostyling of productstyling. Dit zijn de drie disciplines waar ik als stylist in gespecialiseerd ben. Veel van mijn kennis heb ik opgedaan tijdens diverse fotoshoots voor vtwonen waarbij interieur- en fotostyling samen komen.
Particulier of zakelijk, een styling advies kan altijd. Bel 06.33.60.67.71 of mail naar info@irisvanasselt.nl
styling van product voor wand van Zuperzozial
styling Capventure
interieurstyling van bank met kussens in zandkleur
interieurstyling vtwonen
styling met gedekte tafel op het strand
styling cleo scheulderman
styling boeken Gezinnig op ladder
styling gezinnig
styling bank met kussens
styling myshortlist

Interieurstylist


Als professionele interieurstylist kan ik helpen bij de styling (werken met de al aanwezige spullen en geen grote veranderingen) van huis of kantoor. Soms ben je nog niet helemaal tevreden met je woon- slaap of werkkamer. Je mist nog iets, weet niet hoe je het gezellig kunt maken of wil graag iets veranderen aan de accessoires.
Komt dit je bekend voor? Neem dan contact met mij op. Bel 06.33.60.67.71 of mail naar info@irisvanasselt.nl

Basis of uitgebreid advies?
Wil je een paar kleine veranderingen die snel gerealiseerd zijn? Dan kom ik langs en reken ik een uurtarief.
Gaat het om een uitgebreider advies? Dan kom ik eerst bij je thuis en bespreken we de wensen. Daarna maak ik een plan dat ik binnen enkele weken presenteer.
Uiteraard krijg je vooraf een schriftelijke prijsopgave.

Fotostyling


Een grote set of een kleine. In een bepaald thema. Voor een tijdschrift, website of folder. Bij fotostyling draait het om een stylist die de juiste spullen shopt een goede locatie en een gepassioneerde fotograaf. Als die drie componenten goed zijn dan krijg je een mooi resultaat. Als stylist kan ik de gehele shoot regelen of alleen de styling doen. Ik werk met verschillende fotografen samen met elk hun eigen specialiteit.

Productstyling


Is er een nieuw product op de markt of een product dat meer aandacht verdiend? Zorg er voor dat je het extra promoot. Een goede plek in de winkel, nieuw (sfeer)beeld voor op de website of een andere promotionele actie. Samen kunnen we de wensen bespreken en ik kan kijken wat ik voor je kan betekenen.

Neem contact op

Wil je weten of ik iets voor je kan betekenen? Neem contact met mij op. Bel 06.33.60.67.71 of mail naar info@irisvanasselt.nl